no-img
ام ای پدیا

دانلود تحقیق اثرات آنتی باکتریال وآنتی اکسیدانت


ام ای پدیا

ادامه مطلب

DOC
دانلود تحقیق اثرات آنتی باکتریال وآنتی اکسیدانت
doc
اردیبهشت ۱۵, ۱۳۹۶
هر صفحه 188 تومان
تعداد صفحات: 8 صفحه
۱,۵۰۰ تومان
۱,۵۰۰ تومان – خرید

دانلود تحقیق اثرات آنتی باکتریال وآنتی اکسیدانت


دانلود تحقیق اثرات آنتی باکتریال وآنتی اکسیدانت

فرمت قابل ویرایش ورد  Word

تعداد صفحات: ۸ صفحه

خلاصه ای از فایل

بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره

  هدف از بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره ی گیاهی،به دست آوردن ترکیبات ضد میکروبی با قدرت کافی، اثر مناسب و عوارض جانبی کم می باشد. به دست آوردن یک ماده ضد میکروبی با منشاء گیاهی از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه می باشد. در اکثر پژوهش ها ،چند سوش میکروبی مورد بررسی قرار می گیرد که عبارتند از:

۱- استافیلوکوکوس اورئوس[۱]

۲- باسیلوس سوبتیلیس[۲]

۳- اشریشیاکلی[۳]

۴-پسودوموناس آئروژینوزا[۴]

فهرست

آنتی اکسیدان ها

تعریف علمی

 ویژگی های آنتی اکسیدان ها

  دامنه فعالیت آنتی اکسیدان ها

 ویژگی های آنتی اکسیدان های سنتزی

 آنتی باکتریال ها

  بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره

 شرح مختصری درباره میکرو ارگانیسم های مورد آزمایش

 استافیلوکوکوس اورئوس

 باسیلوس سوبتیلیس

 اشریشیاکلی

 پسودوموناس آئروژینوزا



موضوعات :
زیست شناسی

دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *