no-img
ام ای پدیا

دانلود تحقیق ترکیبات شیمیایی چای ترش


ام ای پدیا

ادامه مطلب

DOC
دانلود تحقیق ترکیبات شیمیایی چای ترش
doc
اردیبهشت ۱۹, ۱۳۹۶
هر صفحه 120 تومان
تعداد صفحات: 17 صفحه
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

دانلود تحقیق ترکیبات شیمیایی چای ترش


دانلود تحقیق ترکیبات شیمیایی چای ترش

فرمت قابل ویرایش ورد  Word

تعداد صفحات: ۱۷ صفحه

خلاصه ای از فایل

کاربردهای گیاه چای ترش

چای ترش بعنوان یک محصول جدید یا “new crop ” مطرح می باشد و گیاهی دو منظوره است که به منظور استفاده خوراکی (کاسبرگ ) و یا استفاده از الیاف یا چوب ، و یا هر دو نوع استفاده مورد کشت و کار قرار می گیرد (اسکاری ،۱۹۹۵ ) . H.  Sabdariffa بطور عمده برای تولید فیبر کشت می شود (فیبر لیفی اش که از ساقه ها بدست می آید ) . فیبرهایی که تا ۵/۱ متر طول دارند برای تهیه طناب مورد استفاده قرار می گیرند و به عنوان جایگزینی برای ژوت در تولید کرباس می باشند .

اپی کالیکس و کاسبرگ گوشتی آن برای تولید یک نوشیدنی و رنگدانه های قرمز آن برای صنایع غذایی و آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد. چای مکی بعنوان یک محصول بالقوه برای تهیه خمیر کاغذ و یک محصول بالقوه فیبری می باشد ( علی[۱] ، ۱۹۹۸ ) . کاسبرگها برای ساختن نوشیدنی های سرد و گرم در بسیاری از کشورهای گرمسیری و نیمه گرمسیری در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. در چین دانه ها جهت روغن شان و مصارف پزشکی مورد استفاده قرار می گیرند . برگها و دانه های پودر شده در آفریقای غربی خورده می شوند. برگهای پخته گیاه در نواحی محل رویش به مصارف تغذیه می رسند (مورتون ، ۱۹۸۰ ).

فهرست

ترکیبات شیمیایی دانه

چربی

پروتئین

ترکیبات شیمیایی کاسبرگ

موسیلاژ ، پکتین

آنتوسیانین

کاربردهای چای ترش

اهمیت چای ترش در صنعت

صنایع غذایی

صنایع دیگر

ترکیب شیمیایی چای مکی

کاسبرگ

موسیلاژ

آنتوسیانین

دانه

چربی دانه

پروتئین دانه

سایر ترکیبات

تاثیر کود روی بر گیاهان

تاثیر کود نیتروژن بر گیاهان



موضوعات :
گیاهان دارویی

دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *