no-img
ام ای پدیا

دانلود تحقیق عوامل وقوع بروسلوز در گوسفند و بز


ام ای پدیا

ادامه مطلب

DOC
دانلود تحقیق عوامل وقوع بروسلوز در گوسفند و بز
doc
خرداد ۸, ۱۳۹۶
۲,۵۰۰ تومان
۲,۵۰۰ تومان – خرید

دانلود تحقیق عوامل وقوع بروسلوز در گوسفند و بز


دانلود تحقیق عوامل وقوع بروسلوز در گوسفند و بز

فرمت قابل ویرایش ورد  Word

تعداد صفحات: ۲۰ صفحه

خلاصه ای از فایل

تاریخچه

بروسلوز[۱] با توجه به علایم بیماری و موقعیت جغرافیایی به اسامی دیگری مشهور است از جمله تب مالت[۲]، تب جبل الطارق[۳] ، تب مواج[۴] ، تب مدیترانه ای[۵] ، تب مالاریایی- تیفوئیدی[۶] . اما در سال ۱۹۱۸ یک میکروبیولوژیست آمریکایی به نام آلیس اوانس[۷] پیشنهاد نام بروسلوز را برای این بیماری داد (۶۱ و۲۰). عامل بیماری در اواخر قرن نوزدهم در جزیره مالت شناسایی شد. یک  بیماری در سال ۱۸۷۷ رخ داد که دیوید بروس[۸]  که در آن زمان پزشک  ارتش انگلیس بود توانست بروسلا ملی تنسیس را از طحال یک سرباز انگلیسی در جزیزه مالت جدا کند. مدت کوتاهی پس از آن یک پزشک جوان به نام زامیت[۹] متوجه شد که بزهای جزیره مالت هم این جرم عفونی را در شیر خود دفع می­کنند و سربازان با خوردن این شیر دچار عفونت می شوند، سرانجام این جرم را بروسلا ملی تنسیس نامیدند (۶۱).

بعد از آن در سال ۱۸۹۷ دامپزشک دانمارکی  به نام بنگ[۱۰]  باکتری بروسلا آبورتوس[۱۱]  را از موارد سقط جنین گاو جدا کرد و نام بیماری را بنگ نامید، از آنجایی که عامل بیماری باسیلوس ذکر شد اما عامل بیماری تب مالت میکروکوکوس عنوان شده بود و تصور شد که این دو بیماری با هم ارتباط ندارند و در سالیان بعد رابطه نزدیک بین باسیل بنگ (باسیلوس آبورتوس) و میکروکوکوس ملی تنسیس گزارش شد امروز این جرم را بروسلا آبورتوس می نامند (۸).

فهرست

تاریخچه

کلیاتی در مورد بروسلا

بروسلوز در حیوانات

 گوسفند و بز

 بروسلوز در حیوانات دیگر

 بروسلوز در انسان

وضعیت بیماری در جهان

وضعیت بیماری در ایران

بیماری­زایی در گوسفند و بز

اپیدمیولوژی

عوامل خطر وقوع بروسلوز در گوسفند و بز

  ورود دام جدید به گله

 نگه­داری چند گونه در کنار هم

اندازه گله

نوع دام

سگ­های گله

 نور، دما و رطوبت

فصل و تغییرات آب و هوایی

 نژاد دام

سن

شیر آلوده

ترشحات رحمی دام­های آلوده و بقا باکتری در محیط

علایم بالینی بروسلوز در گوسفند و بز

روش­های تشخیص بروسلوز

درمان در دام

  کنترل و پیشگیری درحیوانات

مراحل ریشه کنی و کنترل بیماری

آزمایش و کشتار دام­های آلوده

اعمال اقدامات بهداشتی و مدیریتی

واکسیناسیون و ایجاد مقاومت در دام

واکسن های مصرفی در گوسفند و بز



موضوعات :
دامپزشکی

دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *