دانلود تحقیق فرآیند تولید پودر ماهی
دانلود تحقیق فرآیند تولید پودر ماهی
فرمت قابل ویرایش ورد word
تعداد صفحات: ۱۹ صفحه
خلاصه ای از فایل
روش عمل آوری خشک
در فرآیند تولید پودر ماهی، ابتدا ماهی خام را در تانکهای افقی بزرگ ریخته و با استفاده از یک منبع حرارتی مستقیم که در زیر تانکها تعبیه شده ماهی ها را خشک می کنند و پس از پرس کردن و استخراج ناقص روغن آنها، باقی مانده را آسیاب و به بازار می فرستند.
پودر ماهی حاصله دارای کیفیت نامرغوبی است زیرا اعمال حرارت کنترل نشده و عدم یکنواختی حرارت در قسمتهای مختلف بخش تحتانی دیگهای مزبور و غالباً بالا بودن درجه حرارت در قسمتهای مجاور منبع حرارتی و بالاخره فقدان کنترل زمانی مناسب لطمات جبران ناپذیری به کیفیت پودر ماهی وارد میسازد و قابلیت هضم و جذب پروتئین و اسیدهای آمینهی حیاتی مثل لیزین را کاهش میدهد.
خشک کردن ماهی در معرض آفتاب داغ مناطق حارهای جهان و نیز خشک کردن آنها در دیگهای بخار دو جداره افقی از روشهای دیگر تهیه پودر ماهی است که میتوان آنها را در این زمره از طبقهبندی روشهای تولید پودرماهی جای داد.
روش کار همهی آنها بر این اساس استوار است که ابتدا رطوبت موجود در تودهی ماهیها را کاهش میدهند و پس از آنکه بنا به تجربهی تولید کننده رطوبت آن به حد مشخصی رسید آسیاب کرده و پودرماهی بدست میآورند. پودر ماهی بدست آمده دارای چربی نسبتاً بالایی است و این یکی از معایب روش مذکور است.
در این روش تهیهی پودر ماهی هیچ گونه پسابی تولید نمیشود. دستگاههایی از کشور اکراین به نواحی دریای خزر آورده شده تا دیگر به روش بالا عمل نشود و روش پخت سنتی در دنیا و ایران به سرعت جای خود را به دستگاههای جدید میدهد. مزایای این دستگاهها، کنترل درجه ی حرارت و مدت زمان پخت ماهی است.
فهرست
۲-۲- پساب ماهی یا مواد قابل حل ماهی.. ۳
۲-۲-۱- ارزش غذایی مواد قابل حل ماهی.. ۴
۲-۳- میکروارگانیسمها و دستگاه گوارش.. ۶
۲-۳-۱- جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و عوامل مؤثر بر آن.. ۷
۲-۳-۲- تنوع فلور میکروبی در قطعات مختلف دستگاه گوارش.. ۱۰
۲-۳-۳- جمعیت میکروبی طبیعی دستگاه گوارش طیور.. ۱۱
۲-۳-۳-۱-کلی فرمها (Coliforms).. ۱۲
۲-۳-۳-۲- اشریشیاکلی (Escherichia coli).. ۱۲
۲-۳-۳-۳- لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (Lactobacillus acidophilus).. ۱۳
۲-۴- ایمنی و فرآیندهای تحریک سیستم ایمنی در بدن.. ۱۳
۲-۶- کارکردهای دفاعی دستگاه گوارش.. ۱۵
دیدگاه ها