دانلود تحقیق معرفی فلاونوئیدها و تانن ها
دانلود تحقیق معرفی فلاونوئیدها و تانن ها
فرمت قابل ویرایش ورد word
تعداد صفحات: ۱۱ صفحه
خلاصه ای از فایل
اصطلاح فلاونوئید اولین باردرسال۱۹۵۲ وتوسط گیسمن و هیناینربکاربرده شد ]۳۱). فلاونوئیدها، بزرگترین گروه فنل های طبیعی هستند فلاونوئیدها اولین بار به عنوان رنگدانه های گیاهی شناسایی شدند و در واقع مشتقات فنیل بنزوپیرون یا فنیل کرومون می باشند. بعضی از فلاونوئیدها از حیوانات بدست آمده اند.
اینطور بنظر می رسد که فلاونوئیدهای موجود در حیوانات ناشی از غذای گیاهی آن ها است تا اینکه در بدن انها ساخته شده باشد مانند غدد مترشحه پوست سگ آبی و یا ترشحات زنبور و بال پروانه ها ]۳۲[. از برخی ترکیبهای متعلق به فلاونوئیدها میتوان از کومارینها و آنتوسیانینها نام برد.
آنتوسیانینها بانی رنگ آبی و قرمز تعدادی از گلها میباشند. مهمترین مشتقات فلاونها معمولاً به رنگ زرد میباشد. فلاونها در گیاهان خانوادههای کاسنی، پروانه آسا، سداب و برخی خانوادههای دیگر یافت میشوند [۱۵). این رنگدانههای زرد به طور وسیعی، در میان گیاهان عالی توزیع شده اند.
تا به حال بیش از ۴۰۰۰ ترکیب از دسته فلاونوئیدها از گیاهان مختلف استخراج و شناسایی شده است. فلاونوئیدها در میوهها، سبزیجات، دانه، ساقه، هسته و گلها یافت میشوند. فلاونوئیدها محلول در آب میباشند و در اثر مجاورت با مواد قلیایی یا آمونیاک تغییر رنگ میدهند. دارای پیوند دوگانه مزدوج با حلقه عطری بوده، از این رو دارای نوارهای جذبی قوی در طیف ماورای بنفش و نور مرئی میباشند.
فهرست
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فلاونوئیدها ۱
آثار و نقش فلاونوئید ها در گیاهان.. ۲
استخراج و جداسازی فلاونوئیدها ۴
طبقه بندی تاننها براساس خواص ساختاری.. ۸
دیدگاه ها