no-img
ام ای پدیا

دانلود سمینار در مورد مرغ و مرغداری


ام ای پدیا

ادامه مطلب

DOC
دانلود سمینار در مورد مرغ و مرغداری
doc
خرداد ۸, ۱۳۹۶
۳,۵۰۰ تومان
۳,۵۰۰ تومان – خرید

دانلود سمینار در مورد مرغ و مرغداری


دانلود سمینار در مورد مرغ و مرغداری

فرمت قابل ویرایش ورد  Word

تعداد صفحات: ۳۵ صفحه

خلاصه ای از فایل

همبستگی

به ندرت انتخاب برای یک صفت، تنها همان صفت را تحت تاثیر قرار می­دهد، معمولاً سایر صفات نیز تحت تاثیر قرار می­گیرند. تغییر ژنتیکی در یک یا چند صفت در اثر انتخاب صفت دیگر، اصطلاحاً پاسخ وابسته به انتخاب نامیده می­شود (بوردن، ۱۳۹۱). پلیوتروپی علت اصلی همبستگی­های ژنتیکی است، اگرچه امکان دارد که پیوستگی ژن­ها اثر مشابه ناپایداری داشته باشد.

پلیوتروپی فرآیندی است که به وسیله آن یک ژن می­تواند دو یا چند صفت را تحت تاثیر قرار دهد. پیوستگی ژنی بدین معنی است که ژن­ها روی یک کروموزم حمل می­شوند (امانلو، ۱۳۸۴). با استفاده از همبستگی ژنتیکی بین دو صفت می­توان تخمین دقیق­تری از ارزش ارثی حیوانات برای هر یک از دو صفت بدست آورد که نتیجه آن افزایش میزان پیشرفت در نتیجه انتخاب خواهد بود. بنابراین اطلاع از همبستگی ژنتیکی بین صفات برای طرح برنامه­های اصلاح نژادی و افزایش دقت در تخمین ارزش ارثی حیوانات برای صفات مهم اقتصادی لازم است (مکارچیان، ۱۳۸۱).

همبستگی بر پایه کوواریانس است، برای مطالعه آن حداقل دو صفت لازم است. همبستگی دو صفت می­توان تا حدی باشد که هر دو صفت تحت تاثیر ژن­های مشابه و عوامل محیطی یکسان باشند. همبستگی ایجاد شده در اثر عوامل ژنتیکی، همبستگی ژنتیکی و همبستگی ایجاد شده در اثر عوامل محیطی، همبستگی محیطی نامیده می­شود. همبستگی ایجاد شده در اثر ترکیبی از عوامل محیطی و ژنتیکی همبستگی فنوتیپی نام دارد.

همبستگی بین صفات امکان دارد مثبت یا منفی بوده و یا اصلاً بین دو صفت همبستگی وجود نداشته باشد. همبستگی مثبت به این معناست که بهبود در یک صفت ممکن است باعث بهبود در صفت دیگر شود یا این که کاهش در یک صفت، سبب کاهش در صفت دیگر نیز شود. ضریب همبستگی اندازه همبستگی بین صفات است که از صفر تا یک تغییر می­کند. مقدار صفر یعنی عدم همبستگی و به این معنی است که صفات مستقل از یکدیگر می­باشند و مقدار یک یعنی اینکه همبستگی کامل بین صفات وجود دارد (کانا کراج، ۱۳۸۵).

فهرست

مقدمه. ۱

۲-۲ طبقه بندی مرغ از نظر جانور شناسی.. ۱

۲-۳ ضرورت توسعه مرغداری.. ۲

۲-۳-۱ افزایش جمعیت…. ۲

۲-۳-۲ پایین بودن مصرف سرانه پروتئین حیوانی و تولیدات طیور. ۳

۲-۳-۳ کاهش تولید و مصرف گوشت قرمز.. ۳

۲-۳-۴ سهولت تهیه تولیدات طیور و ارزش بالای آن از نظر تغذیه انسان.. ۳

۲-۴ نژاد چیست؟. ۴

۲-۴-۱ نژادهای بومی مرغ در ایران.. ۴

۲-۵ خصوصیات مهم مرغان بومی.. ۵

۲-۶ صفات کمی در طیور. ۵

۲-۶-۱ توارث وزن بدن.. ۶

۲-۶-۲ توارث تخممرغ.. ۶

۲-۶-۳ توارث سن بلوغ.. ۶

۲-۶-۴ میزان تخمگذاری… ۷

۲-۷ بهبود جوامع حیوانی.. ۷

۲-۷-۱ انتخاب… ۷

۲-۷-۲ آمیزش…. ۸

۲-۸ پیشرفت ژنتیکی.. ۸

۲-۹ اهمیت برآورد پارامترهای ژنتیکی.. ۸

۲-۹-۱ مفهوم مولفههای واریانس و اجزاء آن.. ۹

۲-۹-۲ وراثتپذیری… ۱۰

۲-۹-۳ همبستگی… ۱۱

۲-۹-۴ ارزش اصلاحی… ۱۲

۲-۱۰ اثرات ژنتیکی مادری.. ۱۲

۲-۱۰-۱ اثر ژنتیکی افزایشی مادری… ۱۳

۲-۱۰-۲ اثر محیطی دائمی مادری… ۱۳

۲-۱۱ ارزیابی ژنتیکی.. ۱۴

۲-۱۱-۱ بهترین پیشبینی نااریب خطی (BLUP). 14

۲-۱۱-۲ مبانی نظری روش بهترین پیشبینی نااریب خطی… ۱۵

۲-۱۱-۳ حداکثر درستنمایی محدود شده (REML). 17

۲-۱۱-۴ روش بیزین… ۱۸

۲-۱۲ پیشینه پژوهشها انجام شده در جهان و ایران.. ۲۳



موضوعات :
دامپزشکی

دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *