no-img
ام ای پدیا

دانلود سمینار در مورد پروبیوتیک ها


ام ای پدیا

ادامه مطلب

DOC
دانلود سمینار در مورد پروبیوتیک ها
doc
فروردین ۲۳, ۱۳۹۶
هر صفحه 64 تومان
تعداد صفحات: 54 صفحه
۳,۴۵۰ تومان
۳,۴۵۰ تومان – خرید

دانلود سمینار در مورد پروبیوتیک ها


دانلود سمینار در مورد پروبیوتیک ها

فرمت قابل ویرایش ورد word

  تعداد صفحات: ۵۴ صفحه

 خلاصه ای از فایل

غذاهای فراسودمند لبنی

غذای فراسودمند (فراویژه یا عملگر)، غذایی است که علاوه بر ویژگی تغذیه ای دارای ویژگی سلامت بخش برای مصرف کننده باشد به عبارت دیگر، فراتر از ارزش تغذیه ای، دارای ارزش دارویی نیز باشد.

امروزه، با افزایش اطلاعات مصرف کنندگان نسبت به سلامت عمومی و توجه آن ها به نقش غذا در سلامتی، مصرف غذاهای عملگر (فراسودمند)، فراورده های غذایی که مصرف آن ها منجر به ایجاد اثرات سودمندی در سلامتی میزبان خواهد شد، مورد توجه و اقبال عمومی قرار گرفته است (هارت و همکاران ۲۰۰۳؛ قطبی۱۳۸۶)، به طوری که مقبولیت و مصرف فرآورده‌های پروبیوتیک در کشورهای جهان به‌ویژه اروپا، ایالات متحده و ژاپن و همچنین ایران رواج چشمگیری یافته است و بیش از ۹۰ فرآورده پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس[۱] و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم[۲] در سرتاسر جهان تولید می شود که اغلب این غذاها به گروه محصولات لبنی تعلق دارند. زیرا باکتری های لاکتیک اولین بار از شیر تخمیر شده استخراج شده اند. باکتری های پروبیوتیک را می توان به شیرهای تخمیر شده ماست، بستنی، پنیرهای نرم، نیمه‌سخت و سخت، دسرهای لبنی تخمیر شده، سالامی، سوسیس تخمیری و نان اضافه کرد (مرتضویان و سهراب وند، ۱۳۸۵؛ همایونی و همکاران، ۲۰۰۸؛ لاکرویکس و ایلدیریم، ۲۰۰۷؛ شاه، ۲۰۰۷).

فهرست

غذاهای فراسودمند لبنی…. ۱

پروبیوتیک ها. ۱

مقدمه و تعریف… ۱

جنس و گونه های مهم پروبیوتیک…… ۳

جنس لاکتو باسیلوس… ۳

جنس بیفیدوباکتریوم. ۶

عوامل تاثیر گذار در گزینش پروبیوتیک ها ۶

اثرات تغذیه ای و سلامت بخشی پروبیوتیک ها ۹

فراورده های پروبیوتیک… ۱۴

۱-۱-۱- کاربردپروبیوتیک ها در دسرهای لبنی منجمد. ۱۶

اهمیت زنده مانی پروبیوتیک ها ۱۶

عوامل مؤثر بر قابلیت زنده مانی پروبیوتیک ها در دسرهای منجمد لبنی.. ۱۷

عوامل مؤثر بر قابلیت زنده مانی پروبیوتیک ها در دستگاه گوارش… ۲۲

روش های افزایش قابلیت زنده مانی پروبیوتیک ها در غذا و در دستگاه گوارش… ۲۳

میکروانکپسولاسیون. ۲۵

عوامل موثر بر کارایی ریزپوشانی پروبیوتیک ها ۳۲

روش های ریزپوشانی.. ۳۳

مروری بر پژوهش های پیشین در رابطه با ریزپوشانی.. ۳۷

بستنی.. ۳۹

معرفی سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم LA 7، به عنوان سویه ای با قابلیت پروبیوتیکی.. ۴۷

پژوهش های پیشین در رابطه با بستنی پروبیوتیک… ۴۹

 

 



موضوعات :
صنایع غذایی

دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *