no-img
ام ای پدیا

دانلود سمینار نگهداری و ذخیره سازی غلات


ام ای پدیا

ادامه مطلب

DOC
دانلود سمینار نگهداری و ذخیره سازی غلات
doc
فروردین ۲۳, ۱۳۹۶
هر صفحه 70 تومان
تعداد صفحات: 43 صفحه
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

دانلود سمینار نگهداری و ذخیره سازی غلات


 دانلود سمینار نگهداری و ذخیره سازی غلات

فرمت قابل ویرایش ورد word

  تعداد صفحات: ۴۳ صفحه

 خلاصه ای از فایل

نگهداری غلات

در مرحله زراعت، دانه غلات می‌تواند در معرض آسیب‌ هایی مانند حمله‌ آفات و بیماری ها قرار بگیرد که این مسائل در نهایت بر کیفیت محصول نهایی تأثیر نامطلوب خواهد داشت. پس از برداشت، دانه غلات می تواند به عنوان ارگانیسم زنده، کلیه اعمال حیاتی مانند تنفس، متابولیسم و رشـد را انجام دهد. به همین دلیل عواملی مانند رطوبت، وجود دانه های کال و نارس و یا زودتر از زمان معمول برداشت کردن محصول که پدیده خودگرمایی را موجب می گردند، سلامت دانه را تهدید می کنند.

آفات انباری، رطوبت، دما و حفظ کیفیت غلات از بزرگترین مشکلات و چالش ها در ذخیره سازی بلند مدت غلات می باشد. با نگهداری در دمای پایین و رطوبت کم می توان غلات را برای مدت طولانی تر ذخیره کرد، قبل از آنکه کیفیت آن کاهش یابد.

در واقع غلات خشک و خنک قابلیت نگهداری بیشتری را دارا می باشند و کمتر در معرض حملات عوامل محیطی قرار می گیرند.

به طور کلی تغییراتی که طی نگهداری و در مرحله انبارداری در دانه غلات ایجاد می گردد را می توان به  دو دسته طبقه بندی نمود:

-تغییرات ظاهری مانند کپک زدگی، شکستگی وحفره دار بودن و جوانه زدن.

-تغییرات شیمیایی و بیولوژیکی مانند کاهش قوه نامیه، افزایش اسیدیته و کاهش pH، ضعیف گلوتن، تجزیه آنزیماتیکی و از دست رفتن مواد مغذی و آلودگی به مایکوتوکسین ها[۱۲].

 

فهرست

۲-۱ غلات و اهمیت آن
۲-۲ نگهداری غلات
۲-۳ آماده سازی غلات پیش از ذخیره سازی
۲-۴ ذخیره سازی و شرایط کلی نگهداری غلات در سیلوها
۲-۴-۱ برنامه‌های HACCP در خصوص سـیلوهای گندم
۲-۵ تجهیزات ذخیره سازی غلات
۲-۵-۱ انواع سیستم های انباری و سیلوها
۲-۵-۱-۱ انبارهای ساده
۲-۵-۱-۲ انبارهای مکانیزه
۲-۵-۱-۳ انبارهای بتنی کروی مکانیزه
۲-۵-۱-۴ نگهداری و ذخیره سازی غلات در کیسه های پلی اتیلن
۲-۵-۱-۵ نگهداری غلات در فضای باز
۲-۵-۱-۶ سیلوهای بتنی غلات
۲-۵-۱-۷ سیلوهای فلزی
۲-۶ مدیریت و بهداشت انبارها
۲-۶-۱ شرایط ساختمان انبار
۲-۶-۲ بهداشت انبار
۲-۶-۳ پذیرش محصول در انبار
 ۲-۶-۴ بازرسی و کنترل انبار
۲-۶-۴-۱ نمونه برداری
۲-۶-۴-۲ غربال کردن
۲-۶-۴-۳ تهویه دانه ها
۲-۶-۴-۴ بررسی منظم و تخصصی انبار
۲-۶-۵ تخلیه انبار
۲-۷ انواع آفات انباری غلات و چگونکی  شناخت آن ها
۲-۷-۱ حشرات انباری
۲-۷-۱-۱ شپشه سرخرطومی گندم
۲-۷-۱-۱ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۱-۱ -۲ بیولوژی حشره
۲-۷-۱-۱ -۳ نحوه خسارت
۲-۷-۱-۱ -۴ روش کنترل
۲-۷-۱-۲ شپشه (سرخرطومی) برنج
۲-۷-۱-۲ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۱-۲ -۲ بیولوژی حشره
۲-۷-۱-۲ -۳ نحوه خسارت
۲-۷-۱-۲ -۴ روش کنترل
۲-۷-۱-۳ شپشه دندانه دار غلات
۲-۷-۱-۳ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۱-۳ -۲ بیولوژی حشره
۲-۷-۱-۳ -۳ نحوه خسارت
۲-۷-۱-۳ -۴ روش کنترل
۲-۷-۱-۴ شپشه ذرت
۲-۷-۱-۴ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۱-۴ -۲ بیولوژی حشره
۲-۷-۱-۴ -۳ نحوه خسارت
۲-۷-۱-۴ -۴ روش کنترل
۲-۷-۱-۵ شپشه کوچک غلات
۲-۷-۱-۵ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۱-۵ -۲ بیولوژی حشره
۲-۷-۱-۵ -۳ نحوه خسارت
۲-۷-۱-۶ شپشه آرد
۲-۷-۱-۶ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۱-۶ -۲ بیولوژی حشره
۲-۷-۱-۶ -۳ نحوه خسارت
۲-۷-۱-۶ -۴ روش کنترل
۲-۷-۱-۷ لمبه گندم
۲-۷-۱-۷ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۱-۷ -۲ بیولوژی حشره
۲-۷-۱-۷ -۳ نحوه خسارت
۲-۷-۱-۸ بید غلات
۲-۷-۱-۸ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۱-۸ -۲ بیولوژی حشره
۲-۷-۱-۸ -۳ نحوه خسارت
۲-۷-۱-۹ شب پره هندی
۲-۷-۱-۹ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۱-۹ -۲ بیولوژی حشره
۲-۷-۱-۹ -۳ نحوه خسارت
۲-۷-۱-۱۰ سوسک عنکبوتی زرد
۲-۷-۱-۱۰ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۱-۱۰ -۲ بیولوژی حشره
۲-۷-۱-۱۱ سوسک آرد
۲-۷-۱-۱۱ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۱-۱۱ -۲ بیولوژی حشره
۲-۷-۱-۱۱ -۳ نحوه خسارت
۲-۷-۱-۱۲ سوسک نان
۲-۷-۱-۱۲ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۱-۱۲-۲ بیولوژی حشره
۲-۷-۱-۱۲-۳ نحوه خسارت
۲-۷-۲ کنه ها
۲-۷-۱-۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۱-۲ بیولوژی کنه
۲-۷-۱-۳ نحوه خسارت
۲-۷-۱-۴ روش کنترل
۲-۷-۲-۱ کنه آرد
۲-۷-۲-۱ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۲-۱ -۲ بیولوژی کنه
۲-۷-۲-۱ -۳ نحوه خسارت
۲-۷-۳ موش های انباری
۲-۷-۳-۱ موش سیاه
۲-۷-۳-۱ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۳-۱ -۲ بیولوژی جانور
۲-۷-۳-۲ موش نروژی
۲-۷-۳-۲ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۳-۲ -۲ بیولوژی جانور
۲-۷-۳-۳ موش خانگی
۲-۷-۳-۳ -۱ مشخصات مرفولوژیکی
۲-۷-۳-۳ -۲ بیولوژی جانور
۲-۷-۳-۴ کنترل و مبارزه با موش ها
۲-۷-۴ نحوه خسارت و زیان های آفات انباری
۲-۷-۴-۱ زیان های کمی
۲-۷-۴-۲ زیان های کیفی
۲-۷-۴-۳ زیان های بهداشتی

 

 

 



موضوعات :
صنایع غذایی

دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *