no-img
ام ای پدیا

دانلود سمینار پروبیوتیک ها


ام ای پدیا

ادامه مطلب

DOC
دانلود سمینار پروبیوتیک ها
doc
فروردین ۲۱, ۱۳۹۶
هر صفحه 111 تومان
تعداد صفحات: 18 صفحه
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

دانلود سمینار پروبیوتیک ها


دانلود سمینار پروبیوتیک ها

فرمت قابل ویرایش ورد word

  تعداد صفحات: ۱۸ صفحه

 خلاصه ای از فایل

نقش پروبیوتیک­ها در کاهش کلسترول خون

کلسترول، پیش ساز کلیه ترکیبات استروئیدی ازجمله اسیدهای صفراوی در بدن بوده و از طرف دیگر اسیدهای صفراوی با راندمان بالا از روده جذب و مجدداً از طریق کبد به صفرا ترشح می­شوند، که به آن چرخه روده­ای-کبدی[۱] گفته می­شود. مقدار کلسترول سرم یا پلاسما در پرندگان به شدت تحت تأثیر وراثت و جیره غذایی قرار دارد. عواملی نظیر سن، جنس و شرایط محیطی نیز ممکنست در این زمینه مؤثر باشند. ترکیباتی نیز وجود دارند که می­توانند کلسترول خون پرندگان را کاهش دهند. این عوامل شامل کربوهیدرات­های جیره، ویتامین A و برخی از استرول­های گیاهی و تعدادی از داروها هستند [Barnes et al., ۱۹۷۲].

تحقیقات متعددی نشان داده­است که پروبیوتیک­ها می­توانند کلسترول پلاسما را کاهش دهند. علت این کاهش به قدرت لاکتوباسیلوس­ها در تجزیه صفرا مربوط می­شود. جلوگیری از باز جذب اسیدهای صفراوی از روده ممکن است تأثیر بازدارنده اسیدهای صفراوی بر واکنش ۷- آلفاهیدروکسیلاسیون را برطرف نموده و درنتیجه تبدیل کلسترول به اسیدهای صفراوی را افزایش دهد که نتیجه آن کاهش کلسترول پلاسما است[Haddadian et al., ۱۹۹۶].

از طرف دیگر میکروفلور روده، خصوصاً لاکتوباسیلوس­ها می­توانند با قطع اتصال گلیسین از اسیدهای صفراوی و انجام واکنش ۷- آلفاهیدروکسیلاسیون، اسیدهای صفراوی اولیه یعنی اسید کولیک و اسید کتودزوکسی کولیک را به ترتیب به اسید دزوکسی کولیک و اسید لیتوکولیک که اسیدهای صفراوی ثانویه نامیده می­شوند، تبدیل کنند[Barnes et al., ۱۹۷۲]. اسیدهای صفراوی ثانویه درنتیجه اتصال به سایر مواد قابل جذب به شکل نامحلول تبدیل و درنتیجه بازجذب نشده و از طریق مدفوع دفع می­شوند.

به این ترتیب تبدیل کلسترول به اسیدهای صفراوی افزایش یافته و به دنبال آن ضمن دفع، باعث کاهش سطح کلسترول پلاسما و سرم خواهد شد. کاهش کلسترول خون اگرچه به خودی خود اهمیت ندارد اما از آنجایی که تخم مرغ تمام کلسترول خود را از خون گرفته و در تخمدان هیچ کلسترولی ساخته نمی­شود، بنابراین کاهش کلسترول در خون کاهش این ماده را در تخم­مرغ و گوشت به دنبال خواهد داشت[Jine et al., ۱۹۹۸]. با توجه به ارتباط تصلب شرایین[۲] در انسان و مقدار کلسترول مصرفی در جیره غذایی، امروزه تمایل به محصولاتی که دارای کلسترول کمتری باشند افزایش یافته­است[فتحی، ۱۳۸۴].

۱-۱۰- اشکال و میزان مصرف پروبیوتیک­ها

به­طورکلی میکروب­های خوراکی در اشکال گوناگونی مثل: آردی، خمیری، کپسولی، لقمه­ای و یا مایع به مصرف دام و طیور می­رسند. ولی در مصرف این مواد باید بسیار دقت کرد، چون عواملی ازجمله کلر آب، دمای آب، میزان املاح معدنی موجود در آب و خوراک، وجود آنتی بیوتیک­ها و بعصی از داروها در جیره می­تواند توانایی حیاتی این میکروارگانیسم­ها را تحت تأثیر قرار دهند[افشار مازندران و رجب، ۱۳۸۰].

اغلب از آب پنیر به عنوان حاملی برای پروبیوتیک­های باکتریایی استفاده می­شود. پروبیوتیک­های مخمری به همراه روغن­ها نیز قابل استفاده هستند. همچنین محصولات میکروبی و قارچی به همراه تولیدات جنبی غلات به مصرف می­رسند. بعضی از تولیدات میکروبی به صورت روزانه مصرف شده و دسته دیگر در یک دوره طولانی تر مثل هفته ای یک بار مصرف می­شوند. بر حسب میزان غلظت و تراکم میکروب فعال در واحد وزن پروبیوتیک، میزان آن تعیین می­شود[افشار مازندران و رجب، ۱۳۸۰].

فهرست

۱-۱-تعریف پروبیوتیک و تاریخچه استفاده از آن.. ۴

۱-۲- ویژگیهای یک پروبیوتیک… ۵

۱-۲-۱- مقاومت نسبت به اسیدیته: ۵

۱-۲-۲- توانایی اتصال به سلولهای پوششی روده: ۵

۱-۳- عوامل مهم در تولید یک پروبیوتیک… ۵

۱-۳-۱- ایفای نقش مؤثر پروبیوتیک… ۵

۱-۳-۲- شاخص های ارزیابی یک پروبیوتیک… ۶

۱-۴- تقسیم بندی پروبیوتیکها ۷

۱-۴-۱-ترکیب و اجزای فرآوردههای پروبیوتیکی.. ۸

۱-۴-۲- پروبیوتیک  پریمالاک… ۸

۱-۵- ویژگی های پریمالاک: ۹

۱-۶-مکانیسم عمل پروبیوتیکها ۱۰

۱-۷- تأثیر پروبیوتیکها بر دستگاه گوارش طیور. ۱۲

۱-۸- نقش پروبیوتیکها در تحریک سیستم ایمنی طیور. ۱۳

۱-۹- نقش پروبیوتیکها در کاهش کلسترول خون.. ۱۵

۱-۱۰- اشکال و میزان مصرف پروبیوتیکها ۱۶

۱-۱۱- عوامل مؤثر بر قدرت بقاء میکروارگانیسمهای پروبیوتیکها ۱۶

۱-۱۱-۱- درجه حرارت.. ۱۶

۱-۱۱-۲- حساسیت به آنتی بیوتیک ها ۱۷

۱-۱۱-۳- رطوبت.. ۱۷

۱-۱۱-۴-اسیدیته محیط.. ۱۷

۱-۱۱-۵- تماس با اکسیژن.. ۱۷

۱-۱۲- میکروبهای بالقوه کارآمد. ۱۸

۱-۱۳- باکتریهای اسید لاکتیکی به عنوان پروبیوتیک… ۱۸

۱-۱۴-  نگاهی به آینده تولید و مصرف پروبیوتیک ها ۱۸

۱-۱۵-پروبیوتیک PG91. ۱۸

۱-۱۵-۱- ویژگیهای PG91: ۱۹

 



موضوعات :
دامپزشکی

دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *